Møre og Romsdal fylkeskommune > Politikk > Nyheiter > Gunn Randi Seime tilsett som assisterande fylkesrådmann

Gunn Randi Seime Gunn Randi Seime
Ass. fylkesrådmann
Mob. 40 86 97 13
Ottar Brage Guttelvik Ottar Brage Guttelvik
Fylkesrådmann

Gunn Randi Seime tilsett som assisterande fylkesrådmann

Fylkesutvalet tilsette i dag Gunn Randi Seime (44) som assisterande fylkesrådmann. Seime har solid erfaring frå offentleg sektor, mellom anna frå stillinga som økonomisjef i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Seime er utdanna Cand.polit. med hovudfag sosialøkonomi ved Universitetet i Bergen, og har brei erfaring frå offentleg forvaltning. I perioden 1999 til 2007 arbeidde ho i Finansdepartementet som konsulent, rådgivar og underdirektør. Frå 2007 til 2011 var ho tilsett som økonomirådgivar i Helse Møre og Romsdal, og frå 2012 har Seime vore tilsett i Møre og Romsdal fylkeskommune. Her var ho først tilsett som budsjettkoordinator, og gjekk etter kvart over i stillinga som økonomisjef.  I løpet av denne perioden har ho og gjennomført fylkeskommunen sitt leiarutviklingsprogram.

-Eg er stolt og glad for den tilliten fylkesutvalet no har gitt meg. For nokon med min bakrunn er stillinga som assisterande fylkesrådmann, ei av dei mest utfordrande stillingane i Møre og Romsdal. Eg er svært tilfreds med å få denne stillinga. Eg ser at dette vil vere ei krevjande stilling i åra som kjem, men det er ei oppgåve eg gler meg til å ta fatt på, seier Seime.

Seime tek til i stillinga 1. januar 2018.