Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Støttefunksjonar

Du er no inne på nettsidene for støttefunksjonar i Møre og Romsdal fylkeskommune. Desse sidene er primært laga for eigne tilsette, men er tilgjengelege for alle. Støttefunksjonar er eit omgrep for dei aktivitetane fylkeskommunen driv med for å samordne og betre tenesteproduksjonen i organisasjonen.


Nye verkty for samhandling

Møre og Romsdal fylkeskommune har den siste tida tatt i bruk ein rekke verkty for å lette samarbeid i og utanfor organisasjonen.

Les meir

119 nye medarbeidarar samla på introduksjonsdag

Onsdag 18. september var 119 nye medarbeidarar samla til introduksjonsdag for nytilsette på Hotel Alexandra i Molde. - Målet med introduksjonsdagen er å gi nye medarbeidarar kunnskap om organisasjonen Møre og Romsdal fylkeskommune, seier personalsjef Dag Lervik.

Les meir

Rektorar kursa i krisehandtering

Sist veke var rektorar samla til kurs i krisehandtering på Høgskulen i Volda. Kurset var eit samarbeid mellom linja for PR, kommunikasjon og media ved høgskulen og informasjonsseksjonen.

Les meir

El-sykkel for sentraladministrasjonen. Det er grønt og det er gøy!

Etter å ha fått mange positive tilbakemeldingar frå prøvedagane, har leiinga vedteke at vi skal ha ein el-sykkel tilgjengeleg for alle tilsette i sentraladministrasjonen. Føremålet er å motivere dei tilsette til å erstatte kjøring med eigen bil i Molde med bruk av el-sykkel.

Les meir

CD frå Fjord og fjell som gåveartikkel

Møremusikargruppa Fjord og Fjell frå Sunndal sin nye CD "SNEIS" er kjøpt inn som gåveartikkel i fylkeskommunen. Dette vil vere ein fin gåveartikkel til både foredragshaldarar, gjestar og besøkande. CD’en kostar kr. 120,- og er å få kjøpt på Fellestenesta, eller ved å kontakte info.sekjsonen.

Les meir

Inger Johanne Moene ny informasjonssjef

Inger Johanne Moene er tilsett som informasjonssjef i Møre og Romsdal fylkeskommune. Moene har vore konstituert i stillinga sidan mars i år, og går over i fast stilling som informasjonssjef med umiddelbar virkning.

Les meir

-Stå opp mot urett

- Støtt årets TV-aksjon «Stå opp mot urett» og Amnestys arbeid for mennesker som blir forfulgt og fengsla for sin kamp for menneskerettighetene, oppfordrer fylkesvaraordfører Gunn Berit Gjerde og fylkesmann Lodve Solholm. I Møre og Romsdal er det behov for ca 3.200 bøssebærere på aksjonsdagen den 21. oktober, og nå er rekrutteringen i full gang. 

Les meir

Kollektivkortet erstattar “Storkundekortet”

Fylkeskommunen har no teke i bruk det nye Kollektivkortet. Kortet erstattar det man tidlegare kalla “Storkundekort”. Den nye løysninga kan nyttast på alle bussar og hurtigbåtar i fylket.

Les meir

Årssamling i Fylkeskommunalt innkjøpsforum

Fylkeskommunalt innkjøpsforum (FI) arrangert den 30. mai – 01.juni årssamling for innkjøpere i fylkeskommunene på Rica Seilet Hotel.

Les meir

Innebandy

Bli med å spille innebandy på Bergmo ungdomsskole torsdager kl. 20! Ingen forkunnskaper eller ferdigheter kreves.

Les meir

Kontaktpersonar

Nils Gunnar Solli Nils Gunnar Solli
Administrasjonssjef
71 25 87 20 /
Mob. 913 28 067
Send e-post
Inger Johanne Moene Inger Johanne Moene
Informasjonssjef
71 25 86 14 /
Mob. 472 84 003
Send e-post

Fraværskoder som overføres mellom Outlook-kalender og Trio

Du kan bruke følgende fraværskoder i kalenderen din:

MØT: møte

TJR: tjenestereise

FER: ferie

PER: permisjon

AVS: avspasering

UTE: ute